Hjem           Om           Galleri           Cases        Kontakt   

OM PHOTOTYPICAL

Vores navn er baseret på det engelske ord: PROTOTYPICAL

 

[representing or constituting an original type after which other similar things are patterned]

 

 

En kreativ virksomhed er altid i en forandringsproces. Det at skabe nye trends - ubevist eller bevist, at være med til at ændre en branche på nye arbejdsmetoder, tankegange og holdninger.

 

Vi vil gerne dele nye tanker med vores kunder, og give jer en mulighed for at være med til at skabe nye trends i en ellers traditionsbundet branche.

 

 

FOTOGRAFI - GØR DET AVANCEREDE SIMPEL

Når billeder vises uden sammenhæng med tekster i brochurer, annoncer eller på virksomhedens hjemmeside, kan det nogle gang være svært at få en forståelse af hvad det handler om. Vi vil gerne skabe simpel visuel kommunikation, der gennem billeder giver den rette forståelse for produktets funktion, den ydelsen du leverer eller det din virksomheden er specialist i.

 

POST-PRODUKTION, PRODUKTIONSSERVICE, ETC.

Phototypical har stort know-how i retouch og post-produktion af billeder, så de fremtræder optimalt i de medier, de skal anvendes i, hvad enten de skal bruges i en avisannonce eller på et mega-banner, til en udstilling, til mobil- eller website.

 

Rådgivning og brug af vores viden omkring trykformer, filformater, og farvestyring, er en vigtig del af vores fotoleverance. Vi arbejder altid i RAW format, så vi kan lave det rigtige output til det medie, du skal bruge billedet i. Du er altid velkommen til at trække på vores kompetencer, når du planlægger din næste opgave.

 

Det rigtige GEAR

Et billede er aldrig bedre end den fotograf der tage det!. Det rigtig udstyr er som for en hvilken som helst anden "håndværker", en vigtig del af resultatet. Vi råder over et teknisk setup, der kan matche stort set alle de fotoopgaver vi løser for vores kunder uanset om det avanceret produktfoto, portrætter af virksomhedens ansatte eller luftfoto med professionel drone. Det rigtige fotoudstyr giver en tryghed for dig som kunde, det betyder nemlig, at vi udelukkende skal koncentrerer os om at skabe de bedste billeder!

 

HAR DU SPØRGSMÅL

Send os en mail på jan@phototypical.dk eller besøg vores Facebook side

LILLEGYDEN 20,

DK - 5450 OTTERUP

T. +45 52 39 38 02

e. JAN@PHOTOTYPICAL.DK

 

 

© Copyright  PHOTOTYPICAL 2019